fbpx

A logótervezés az alapja minden vállalkozásnak

A logótervezés során mindig egyedit alkotunk, amely megragadja a tekinteteket és emlékezetes élményt nyújt. Vonzd be az ügyfeleket magával ragadó vizuális megjelenéssel és lendületes designnal, amely hűen tükrözi a márkád.

Logótervezés referencia, HC Ingatlan
Logótervezés referencia, DentaVet Állatorvosi Rendelő
Logótervezés referencia, Men's Cut Studio Debrecen

Miért érdemes minket választani?

Rövid határidő

A logótervezés folyamatát igyekszünk a lehető legrövidebbre fogni. A teljes arculattervezési folyamat általában 1,5 – 2 hét alatt megvalósul.

Több év szakmai tapasztalat

Sok éves tapasztalattal rendelkező csapatunk az egyedi igényekre összpontosítva tervezi meg arculatokat.

Mindig egyedit alkotunk

Célunk, hogy az ügyfeleink elképzeléseit valóra váltsuk, és olyan design-t hozzunk létre, amely tükrözi személyiségüket, így egyedi és személyre szabott tervezést kap.

Időtlen arculat

Az elkészült logóink is garantálják, hogy a te márkád is könnyen felismerhető lesz és kiemelkedik a tömegből, segítve ezzel a brandépítést és az üzleti növekedést.

Arculat- és logótervezés referenciáink

Logótervezés referencia 2023-ból, BFTG Hungary Kft.
Logótervezés referencia 2021-ből, DentaVet állatorvosi rendelő
Logótervezés referencia 2022-ből, Men's Cut Studio, Debrecen
Logótervezés referencia 2020-ból, Hair by Gréti fodrászat
Logótervezés referencia 2022-ből, Butterfly Szalon
Logótervezés referencia 2021-ből, HC Ingatlan, www.hcingatlan.hu

A leggyakoribb kérdések logótervezés előtt

Összegyűjtöttük a legalapvetőbb információkat az arculat- és logótervezés kapcsán, amelyekkel a leggyakrabban szembesülnek ügyfeleink. Természetesen a felmerülő kérdésekre mindig szívesen válaszolunk, de hasznosnak tartjuk, hogy már a megrendelést megelőzően is határozott képet kaphasson arról, hogy mik a követelmények egy modern arculattal kapcsolatosan, és miért mi vagyunk a legmegfelelőbb választás.

A céges arculat a vállalkozásod vagy márkád megjelenésének alapvető eleme. Itt van néhány fontos szempont, amit érdemes figyelembe venned:

  • Logó és vizuális elemek: A logó a vállalkozásod arculatának központi eleme. Válassz olyan logót, amely egyszerű, könnyen felismerhető és emlékezetes. Az egyedi színek, formák és grafikai elemek segítenek megkülönböztetni a márkádat másoktól.
  • Színpaletta és tipográfia: Határozz meg egy összhangban lévő színpalettát, amely kifejezi a vállalkozásod hangulatát és értékeit. Válaszd ki a megfelelő betűtípust is, ami passzol a stílusodhoz, és legyen konzisztens az egész weboldalon.
  • Üzenet és hangvétel: Határozz meg egy konzisztens üzenetet és hangvételt, amit minden kommunikációdban megtartasz. Legyen következetes stílusod a weboldalon megjelenő szövegekben, blogbejegyzésekben és közösségi média posztokban is.
  • Fotók és grafikák: Válassz olyan fotókat és grafikákat, amelyek illenek a vállalkozásod arculatához. Azok a képek, amelyek megmutatják a termékeidet vagy szolgáltatásaidat, segítenek az ügyfeleknek jobban megismerni a vállalkozásodat.
  • Konzisztencia: Legyen mindenhol konzisztens a megjelenésed. Az arculatodnak át kell hatolnia a weboldal minden részletébe, beleértve a szövegeket, képeket és elrendezést is.

Készítünk neked is egy nagyszerű weboldalt

Többéves tapasztalatunk és elkötelezettségünk a minőség iránt biztosítja, hogy a legkiemelkedőbb szolgáltatást kapd tőlünk. Egyszerűen vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével, és hagyd, hogy szakértelmünk és elkötelezettségünk meggyőzzön!

Név(Kötelező)
Email(Kötelező)
Kérlek írd le néhány mondatban, hogy miben segíthetünk
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

weweb.hu 2023